hal
logoss hal

Home
 Voorstellen Manicure Kunstnagels Gel nagels Acryl nagels

.Nagelbijt arrangement HygiŽne&
verzorging

linked-in
instagram knop naar facebook

Nail-Art Prijslijst Route Contact Openingstijden Avg/Algemenvoorwaarden


 HYGIňNE & VERZORGING:

HygiŽne

Omdat hygiŽne belangrijk is wordt er gewerkt met een persoonlijke vijlenset. Dat betekent dat u altijd met uw eigen vijlenset wordt behandeld. Zo kunnen er nooit bacteriŽn d.m.v. vijlen worden overgebracht. Ook worden alle gebruikte gereedschappen na de behandeling gedesinfecteerd. De persoonlijke vijlen worden voor u bewaard bij Cindy’s Nagelstudio.

Verzorging
Om lang plezier te hebben van uw kunstnagels is de juiste verzorging noodzakelijk, raadpleeg bij twijfel altijd een erkende nagelstyliste voor een goed advies. Wij zijn daarvoor opgeleid en helpen u graag.

                                  afbeelding
  • Kunstnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals aceton, wasbenzine, ontkalkers enz. hierdoor kunnen de kunstnagels gaan liften. U kunt dan het beste met handschoenen aan werken, zo ook bij het schoonmaken en het werken in de tuin.
  • Water droogt de nagels uit. Het beste is om regelmatig (ongeveer 4 keer per dag) uw nagelriemen en de onderkant van de nagel  in te smeren met nagelriemolie. Het houdt de nagelriemen en de nagels soepel. De kunstnagels blijven op deze manier veel langer mooi en het voorkomt lifting door uitdroging van de natuurlijke nagel. Nagelriemolie is verkrijgbaar bij uw nagelstyliste.
  • Probeer uw nagels zo min mogelijk te stoten Als u de nagels te veel stoot is dit vaak een teken dat de nagels te lang zijn voor u en kunt u ze beter wat korter vijlen. Doe dit niet te hardhandig, te veel druk bij het vijlen kan lifting veroorzaken.
  • Peuter of trek de kunstnagels nooit van uw eigen nagels af ! De natuurlijke nagels zullen hierdoor ernstig beschadigen en dun worden. Laat uw kunstnagels altijd vakkundig verwijderen door een erkende nagelstyliste.
  • Wanneer u de kunstnagel wilt gaan lakken gebruik dan eerst een base coat, als u dit niet doet en u gebruikt een kleurlak bestaat de kans dat de natuurlijke nagel geel gaat verrkleuren.
  • Gebruik na de base coat 2x gewone lak en daarna een top coat, hierdoor blijft de lak langer mooi. Een kwalitatief goede topcoat is te verkrijgen bij uw nagelstyliste.
  • Gebruik uitsluitend speciale nagellak-remover (zonder aceton) . Aceton is een oplosmiddel, uw nagels zullen hiervan beschadigen en kunnen zelfs loslaten (lifting).
  • Uw nagels zijn geen gereedschap, gebruik ze dus ook niet zodanig. Werk met de toppen van uw vingers, of met de zijkanten van uw duim en wijsvinger.
  • Laat de nagels na ongeveer 3 of 4 weken nabehandelen. Dit omdat de natuurlijke nagel gewoon doorgroeit. Uiteindelijk zullen de nagels te lang worden en door het verplaatsen van het aangebrachte stresspunt, kunnen de kunstnagels eerder breken!
  • Bij zowel korte als lange kunstnagels is het belangrijk om ook goed de onderkanten schoon te maken/houden. Dit is namelijk een broedplaats voor bacteriŽn. Schoonhouden gaat het makkelijkst met een (oude) tandenborstel en wat tandpasta. Doe dit nooit met een scherp voorwerp, hierdoor kan het hyponichium (aanhechting nagel en huid) beschadigen en is de kans op een infectie aanwezig.Spreeuwenhof  57 7051 XJ  Varsseveld 06-11022216       K.v.K.nr: 09154248  

BTW-ID NL001868498B3