hal
logoss hal

Home
 Voorstellen Manicure Kunstnagels Gel nagels Acryl nagels

Nagelbijt arrangementN HygiŽne&
verzorging

linked-in
instagram knop naar facebook

Nail-Art Prijslijst Route Contact Openingstijden  Avg/Algemenvoorwaarden


Nagelbijtarrangement:

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem. Nagelbijten is niet alleen een nare gewoonte maar het kan ook schadelijk zijn. Het verhoogt de kans op infecties omdat vuil en bacteriŽn direct in de mond komen. Bij kinderen kan het zelfs gebitsafwijkingen veroorzaken door de druk op tanden en kiezen. Degenen die nagels bijten schamen zich er vaak voor, daarom houden ze hun handen zoveel mogelijk verborgen. Nagels en handen zijn ons visitekaartje; je kunt er nog zo goed uitzien, maar als je handen en nagels onverzorgd zijn haalt dit je uiterlijk naar beneden.
Daarom bied Cindy's Nagelstudio het nagelbijters arrangement aan.
Elke nagelbijter kan mooi nagels krijgen. Veel mensen denken dat kunstnagels niet geschikt zijn voor nagelbijters.
Dit is een verkeerde inschatting en kan juist de oplossing zijn voor vele nagelbijters.

Om van het nagelbijten af te kunnen komen, moet de gewoonte van het bijten doorbroken worden en daar is op de eerste plaats motivatie en volharding voor nodig. Om je te motiveren of om het bijten onaantrekkelijker en moeilijker te maken zou je kunstnagels kunnen laten zetten. Deze zijn zeer hard en bijna niet kapot te krijgen. Let wel: ze kunnen er wel Šf, want een nagelbijter geeft niet gauw op. Iemand die toch constant met de nagels in de mond zit om te bijten of te proberen ze eraf te krijgen of gewoonweg stug blijft pulken krijgt het voor elkaar, omdat er uiteindelijk lucht onder de kunstnagel komt waardoor deze gaat "liften" en daardoor de hechting met de natuurlijke nagel verliest. Kunstnagels zijn dus gťťn wondermiddel, maar is een ondersteuning om de gewoonte van het nagelbijten te doorbreken. Ik raad lange kunstnagels af bij nagelbijters. Hij/zij moet eerst aan de nagels zelf wennen. Omdat nagelbijters een hele korte nagelplaat hebben, dus maar een klein stukje voor de kunstnagel om aan te hechten, moet de verhouding van het vaste deel en het vrije deel van de nieuwe nagels in evenwicht zijn. Ook kunnen te lange nagels pijn gaan doen, omdat een bijter niet gewend is om de nagels te stoten.
LET OP *: Om teleurstelling te voorkomen zet ik bij nagelbijters alleen kunstnagels in combinatie met een arrangement, dus nagels zetten + regelmatige controle en bijwerken. De nagels van nagelbijters groeien snel, omdat ze door het bijten gestimuleerd worden.
Het arrangement ziet er dan als volgt uit en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen*:

1e Afspraak:  
                                              nagel bijter
Bij uw eerste afspraak worden uw nagels gecontroleerd en op basis hiervan wordt er voor Gel, Acryl of gelpolish gekozen.
Deze wordt gezet in Naturel look. Er wordt geen verlenging gemaakt om een breuk te voorkomen omdat het nagelbed heel kort en zwak is. U krijgt na afloop een flesje nagelriemolie mee naar huis. Hiermee kunt u minimaal 1x per dag, het liefst 4x per dag uw nagelriemen en kunstnagels insmeren om ze soepel te houden.

2e Afspraak:
Bij uw tweede afspraak die al na 1 week volgt komt u langs voor controle. U nagels worden gecontroleerd, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.

3e Afspraak:
Bij de derde afspraak die 2 weken na de eerste afspraak volgt, komt u voor een nabehandeling van de nagels in Naturel look. Een kleurtje is uiteraard mogelijk, maar niet bij de prijs inbegrepen.
Omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien is nabehandeling nodig, de nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

4e Afspraak:
Bij de vierde afspraak die 3 weken na de eerste afspraak volgt komt u langs voor controle, we bespreken hoe het tot nu toe gaat en uw nagels worden gecontroleerd, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.

5e Afspraak:
Bij de vijfde afspraak die 4 weken na de eerste afspraak volgt, komt u voor een nabehandeling van de nagels in Naturel look. Een kleurtje is uiteraard mogelijk, maar niet bij de prijs inbegrepen.
Hier worden de nagels bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

6e Afspraak:
Bij uw zesde afspraak die al na 5 week volgt komt u langs voor controle, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.

7e Afspraak:
Bij de zevende afspraak die 7 weken na de eerste afspraak volgt, komt u voor een nabehandeling van de nagels in Naturel look .Een kleurtje is uiteraard mogelijk, maar niet bij de prijs inbegrepen. Uw nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

8e Afspraak:
Bij de achtste afspraak die 10 weken na de eerste afspraak volgt, komt u voor de laatste nabehandeling van de nagels in Naturel look. Een kleurtje is uiteraard mogelijk, maar niet bij de prijs inbegrepen. Ook wordt er besproken hoe u het nagelbijtarrangement is bevallen. De nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

Arrangement inhoud:
Nagelvijl
Flesje nagelriemolie
Vaste vervolgafspraken met nagelbehandeling
Goed advies
Intensieve begeleiding
Voldoende tijd en aandacht
HygiŽne

Vandaag kunt u ervoor kiezen om binnen een aantal weken van het nagelbijten af te zijn en mooie nagels te hebben!
Bel of App snel voor een afspraak, want waarom zou u wachten!
Bij de eerste afspraak zullen alle verdere afspraken direct gemaakt worden, zodat er geen problemen zullen ontstaan.
Wanneer u niet uw vervolgafspraken nakomt vervalt de garantie of bent u een afspraak vergeten dan gaat de volgende afspraak in. Deze kan niet meer worden ingehaald.
U dient het totaal bedrag Š €195,00 bij de eerste afspraak te voldoen, is dit voor u niet mogelijk dan kunnen we eventueel een regeling treffen, bij voortijdige beŽindiging van het nagelbijtarrangement of het niet nakomen van de gemaakte afspraken of het niet nakomen van de aanwijzingen, dan vervalt de garantie en wordt er geen restitutie verleend.
Nagelreparaties bij controle afspraken zijn kosteloos, bij een aparte afspraak worden kosten berekend, € 6,50 per nagel.

Na afloop van het nagelbijtarrangement gelden de normale prijzen
         nagelbijt


Spreeuwenhof  57 7051 XJ  Varsseveld 06-11022216       K.v.K.nr: 09154248  

BTW-ID NL001868498B3